Service
Løsningskonsulent

Har du nogen spørgsmål? Vi hjælper dig med dine forespørgsler og er glade for at finde den rigtige løsning sammen med dig. Vælg en af følgende muligheder:

Bevægende innovativ.

KUKKO præsenterer den nye hjemmeside.

Som en løsningsudvikler med vision ser KUKKO også på fremtiden på internettet.

Den nye hjemmeside overbeviser med en konkret opgradering af design og funktionalitet. Den helt redesignede onlinepræsentation præsenterer KUKKOs hovedidé med hensyn til indhold og følelser med en ny virksomhedsidentitet og nye funktioner. \”Med den nye mobile hjemmeside starter vi en justering, der konsekvent er skræddersyet til vores kunder og partnere. Den modulære og fleksible side guider brugeren intuitivt og med en høj grad af praktisk relevans gennem KUKKO-verdenen og vores aftræknings-tilbud. Vi lægger særlig stor vægt på den individuelle tilgang, klarhed og dialog \”, beskriver Caroline Blome, Communication Director for KUKKO, relanceringen. 

Designet er klart, moderne og overbeviser ved sin brugervenlighed. Selvopfattelsen som en global og dedikeret løsningsudvikler gøres levende gennem praksisorienterede anvendelseseksempler, optimerede produktforespørgsler og konsekvent dialogorientering. Det helt nye på hjemmesiden er den allestedsnærværende og altid side om side-løsningskonsulent. I form af en visuel supportknap har brugeren på hver side mulighed for at anmode om kontakt. Afhængigt af rådgivningens intensitet og anmodningens kompleksitet, kan du vælge mellem fire forskellige former for support. Uanset om det er et spørgsmål, der skal besvares direkte telefonisk eller en kompleks speciel anmodning, svarer KUKKO altid på alle forespørgsler som en pålidelig løsningsudvikler. 

Derudover suppleres hjemmesiden snart med en produktkonfigurator for at gøre det så let som muligt for kunden at vælge det optimale aftrækningsværktøj.
Siden starter som en tysk-engelsk version og suppleres successivt med yderligere sprog.

Flere nyheder

Del denne side